Cât câștigă angajații la BMW și ce mai primesc în plus față de salarii?

0
147

Compania germană BMW produce mașini de peste un secol și în tot acest interval popularitatea brandului a crescut exponențial. Succesul se datorează și angajaților, iar compania își atrage cei mai buni profesioniști cu salarii competitive. Bavarian Motor Works (BMW) este o companie cu tradiție în Germania. Primele vehicule au fost fabricate la München în 1916, informează DIGI24.

După câteva suișuri și coborâșuri, BMW este acum unul dintre cei mai căutați producători de automobile din lume. Angajații de la BMW au fost întotdeauna mulțumiți de locul lor de muncă, pentru că în Germania este cunoscut faptul că aici salariile sunt bune. Tehnicienii primesc un salariu mediu brut anual de 36.400 de euro, iar muncitorii calificați, 42.100 de euro. Dezvoltatorii de software și inginerii câștigă între 77.200 și 88.900 de euro pe an, iar șefii de echipă încasează anual în jur de 114.500 de euro.

Însă managerii de top care lucrează la BMW au salarii mult mai mari, de câteva milioane de euro pe an. Potrivit sursei citate, oricine își caută un loc de muncă la producătorul de mașini bavarez se poate aștepta la un salariu mediu brut cuprins între 2.399 și 5.819 euro pe lună. Cu aceste salarii, BMW se situează peste media din industrie. Dar angajații primesc în mod regulat și un bonus de performanță de aproximativ 14%. Contractul colectiv prevede, de asemenea, și primă de concediu în valoare de 69% dintr-un salariu lunar. Prin urmare, angajații BMW primesc, de fapt, 13,7 salarii lunare pe an. Iar acestea pot fi completate cu un bonus de profit. Potrivit sursei citate, în 2019, acest bonus a fost cuprins între 9.175 și 15.700 de euro.


Articolul precedentEscrocherie dirijată din penitenciar: A însușit sute de mii de lei de la o femeie sub pretextul că se va căsători cu ea.
Articolul următorDe ce să pui sare în maşina de spălat rufe. Trucul genial care te scapă de multe probleme
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.