Cadrele medicale de la spitalele din Soroca și Florești vor fi instruite cu privire la acordarea asistenței medicale pacienților cu AVC

0
88
  Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, scrie pe pagina sa de Facebook, câteva spitale din nordul Republicii Moldova, care au Centre primare de AVC, vor beneficia de cursul de instruire pentru cadrele medicale (anesteziologi-reanimatologi, urgentiști, neurologi, tehnicieni-radiologi, asistenți medicali).
  Printre acestea sunt și Spitalele raionale din Soroca și Florești, iar instruirea este susținutăde profesorii  Vaidas Matijošaitis, șeful unității de AVC a și Antanas Vaitkus, șeful centrului comprehensiv AVC de la Spitalul Universității lituaniene de științe ale sănătății.
  Cursul este organizat de Ministerul Sănătății și Societatea Neurologilor din Republica Moldova, cu suportul Biroului de Cooperare al Elveției, în contextul lansării Serviciului național de asistență medicală în cazul AVC.
Articolul precedentDuminică, 19 noiembrie, la alegerile locale din turul doi, în satul Cotova, în buletinul de vot, va fi înscris doar un singur candidat.
Articolul următorMulte emoţii la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic “Petru Rareş” din Soroca / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.