Britney Spears a avut la nuntă și un musafir nepoftit – primul ei soț

0
164

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, la care au luat parte aproximativ 100 de persoane, însă evenimentul a fost întrerupt de primul ei soț, Jason Alexander. Potrivit People, se pare că Britney Spears, în vârstă de 40 de ani și logodnicul ei, Sam Aghari, în vârstă de 28 de ani, erau în pregătiri atunci când bărbatul a venit la vila lor, scrie www.profm.ro.

”Unde este Britney?”, a întrebat el atunci când a ajuns la locuința artistei, după care a trecut prin grădină și a intrat într-un cort decorat cu flori. Întreg momentul a fost transmis pe contul său de socializare, iar la un moment dat acesta poate fi auzit în timp ce o strigă pe fosta parteneră și le spune agenților de securitate că a fost invitat la nuntă.

”Numele meu e Jason Alexander. Britney m-a invitat. Britney Spears m-a invitat aici. E prima mea soție, singura mea soție. Sunt primul ei soț. Am venit să-i distrug nunta.”, mai spune el. Britney Spears și Jason Alexander, un prieten din copilărie de-al artistei, s-au căsătorit în 2004, însă doar pentru 55 de ore, mariajul lor fiind apoi anulat. Serviciile şerifului comitatului Ventura indică faptul că agenţi au fost la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă altercaţie şi l-au arestat, precizează Variety.

sursa: www.profm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.