Braconajul și vânatul ilicit – în atenția IP Soroca

0
112
  Deşi nu are atribuţii directe în domeniul securităţii mediului ambiant, însă, conform competenţei, Poliția întreprinde permanent un şir de măsuri consecvente în vederea prevenirii delictelor ce afectează regnul animal şi vegetal, contracarării braconajului, pescuitului ilicit şi tăierii neautorizate a vegetaţiei forestiere, precum şi altor fenomene negative din domeniul de referinţă.
În acest context, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca desfășoară razii de prevenire și combatere a braconajului și vânatului ilicit pe teritoriul raionului Soroca. Menționăm, că polițiștii din Soroca vor continua supravegherea și vine cu solicitare către vânători, să fie responsabili și să respecte cerințele de securitate în procesul mânuirii armelor de foc, precum și să respecte regulile de vânătoare pentru evitarea unor incidente. (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentToamnă transmite ștafeta iernii, cu temperaturi normale perioadei, fără precipitații însemnate
Articolul următorRușii s-au răzgândit: nu mai reduc livrările de gaz Republicii Moldova, dar …
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.