Bătaie în dealul Sorocii: agresorul i-ar fi scos patru dinți cu un clește

0
1173
Imagine simbol generată de IA

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiștii din Soroca după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat de 45 de ani. Oamenii legii au stabilit că ieri, 5 iunie, pe o stradă din orașul Soroca între victima și agresor s-ar fi iscat un conflict care a generat în bătaie, informează Inspectoratul de Poliție Soroca.

Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu mâinile și picioarele pe diferite părți ale corpului, cauzându-i mai multe leziuni corporale. Victima a fost internată la spital, iar suspectul este reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Vătămarea intenţionată gravă a integrității corporale sau a sănătăţii” și pentru “Huliganism agravat” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Totodată PulsMedia scrie că “Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o piatră în regiunea capului. Ulterior, individul a luat un clește cu care i-a scos victimei patru dinți”.

Potrivit surselor, ar fi vorba despre un bărbat de 32 de ani. Dânsul fiind în stare de ebrietate, în urma unui conflict cu un bărbat de 45 de ani, fără un motiv întemeiat l-ar fi luat la pumni. Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o piatră în regiunea capului. Ulterior, individul a luat un clește cu care i-a scos victimii patru dinți. Polițiștii și procurorii continuă să efectueze acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Articolul precedentMetoda cea mai simplă de urgentare a dosarelor de cetățenie română din 2018-2020 / PUBLICITATE
Articolul următorAnunțuri la Observatorul de Nord – Tot Ce Ai Nevoie, la Un Click Distanță!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.