Bărbat din Soroca condamnat la închisoare pentru violare de domiciliu și agresiune fizică

0
528
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA

Recent, Judecătoria Soroca a emis o hotărâre într-un caz în care un bărbat din municipiu este acuzat că a pătruns ilegal în locuința unei femei și a exercitat violență fizică asupra acesteia.
Conform declarațiilor părții vătămate, la data de 12 aprilie 2022, în jurul orei 11.20, se afla în apartamentul său împreună cu asistentul social, când cetățeanul C.N a intrat brusc și neașteptat în apartament prin ușa de la intrare, care era descuiată. Era vizibil în stare de ebrietate și a început să fie agresiv, amenințând-o cu violență fizică și apoi lovind-o cu piciorul.
În timpul incidentului, femeia l-a întrebat pe agresor motivul loviturii, iar acesta a acuzat-o că i-a deteriorat ușa de la intrare. De mai multe ori i-a cerut lui C.N. să părăsească apartamentul, dar acesta nu a reacționat la rugămintea ei. Atunci când asistenta socială a apelat la poliție, bărbatul a ieșit și a fugit într-o direcție necunoscută.
La data de 26 noiembrie 2023, în jurul orei 19.00, femeia a auzit bătăi puternice la ușă. Ea a încercat să deschidă ușa, dar cheia nu funcționa. C.N. a forțat ușa și a intrat în apartament, răsucindu-i mâinile și adresându-i cuvinte necenzurate. O vecină a intervenit pentru a o apăra și a anunțat poliția, care l-a escortat pe agresor.
În baza probelor și declarațiilor prezentate, instanța a decis aplicarea unei pedepse de 1 an de închisoare, cu executarea acesteia în regim semiînchis, conform articolului 84 alineatul (1) din Codul Penal.

De menționat că inculpatul are trecut infracțional conform cazierului penal

Articolul precedentCe să dărui de Sfântul Valentin în funcție de zodie
Articolul următorElevii Colegiului de Arte “Nicolae Botgros” din Soroca printre laureații Concursului Național de Comedie “Ștefan Mihăilescu-Brăila”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.