Autocarele care transportau protestatari din Soroca au fost oprite de poliție

0
1465

   Dimineața zilei de azi a început cu scandaluri pe mai multe trasee din nordul republicii. Mai multe mijloace de transport ce au pornit organizat spre Capitală, pentru a aduce oameni la protestul anunțat de Mișcarea Pentru Popor, din care face parte și partidul Șor, au fost stopate de Poliție, scrie stiri.md

  Mijloace de transport au fost oprite la Bălți, Soroca, Rîșcani, Glodeni, Cimișlia și alte raioane. Protestatarii se arată nemulțumiți, în timp ce Poliția încearcă să nu admită deranjul celorlalți participanți la trafic.

La protestul din 28 februarie curent, când au fost stopate alte mijloace de transport care aduceau protestatari în Capitală, Poliția a invocat drept motive pentru stoparea transportului faptul că acesta este reutilat și nu corespunde normelor tehnice.

Respectiv, polițiștii au inițiat procedura de documentare și neadmitere a deplasării mai departe, în contextul în care anterior au fost înregistrate cazuri de accidente, explozii ale unităților de transport etc.

Mijloacelor de transport care corespund cerințelor tehnice le-a fost permisă deplasarea, doar că pasagerii au refuzat, condiționând Poliția de a nu da curs procedurii de documentare a neregulilor depistate și permiterea de a se deplasa toți împreună.

Foto: Captură video


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCurs valutar: Leul moldovenesc se menține în raport cu euro și cu dolarul
Articolul următorMeteo: astăzi vom avea soare cu dinți
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.