Au dedicat o zi liberă pentru salubrizarea oraşului (FOTO)

0
62

Un grup de inițiativă, format din locuitori activi ai urbei, cărora le pasă cum arată orașul lor, au dedicat o zi liberă salubrizării oraşului. Este vorba despre Organizaţia martorilor lui Iehova din Soroca, membrii cărei, recent, au efectuat lucrări de salubrizare şi defrişare în zona cheiului râului Nistru. 

Acţiunea a fost coordonată cu Inspecția Ecologică și Primăria orașului Soroca. În jur de 300 de persoane au folosit timpul lor liber pentru a aduce în ordine porțiunea de chei din preajma Palatului de Cultură până la microraionul fabricii ”Stil”. La acțiunea salubrizare au participat de la mic la mare — copii, tineri și maturi, care au cosit și evacuat iarba de pe malul Nistrului, au adunat gunoaiele aruncate aici de acei care nu au cei șapte ani de acasă”, ne-a comunicat Marcela Bencheci, Inspecția Ecologică Soroca.

Voluntarii au tăiat arborii uscați și lăstarii de arbori care creșteau din zidul cheiului, deteriorându-l. Deşeurile colectate, precum şi vegetaţia adunată în urma defrişorii au fost evacuate la gunoiştea orăşenească de Serviciul înverzire şi amenajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.