ATENȚIE! Sâmbătă, 28 ianuarie, este zi de muncă!

0
399

  Conform unei Hotărâri a Guvernului Republicii Moldova, ziua de luni, 2 ianuarie 2023, a fost considerată zi de odihnă, ținând cont de faptul că, în anul 2023, mai multe zile de sărbătoare nelucrătoare, stipulate în Codul muncii, cad în zile de odihnă. 

Or, acea zi va fi recuperată sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Autorități administrative centrale, instituțiile publice vor asigura, în această zi, activitatea eficientă a unităților subordonate. Pentru unitățile din sectorul real al economiei naționale, prezenta hotărâre are caracter de recomandare.

Spor la Muncă!

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentÎn atenția tinerilor din raionul Soroca! Instruiri GRATUITE în domeniul IT
Articolul următorA fugit cu cinci copii din calea războiului, băiatul mai mare și fratele luptă pe front / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.