Amenințat cu răfuiala fizică, un consilier a decis să părăsească fracțiunea PSRM

0
208

  Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova /PSRM/ din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Serghei Afanasenco, a anunțat în seara zilei de ieri că părăsește fracțiunea și va activa în calitate de consilier independent, transmite MOLDPRES.

În cadrul unei conferințe de presă, Serghei Afanasenco a specificat că părăsește formațiunea din motive personale și organizatorice. „Voi activa în calitate de consilier independent în cadrul CMC. Părăsesc fracțiunea PSRM din motive care s-au acumulat de-a lungul timpului. Acestea sunt multiple, dar cea mai importantă cauză este lipsa de democrație, disciplină, a spiritului de echipă și amenințarea cu răfuială fizică din partea unui coleg de fracțiune”, a menționat consilierul.

Serghei Afanasenco a fost numit în funcția de președinte al fracțiunii socialiștilor în CMC în noiembrie 2019.

Consiliul Municipal Chișinău este format din 51 de consilieri. Potrivit Primăriei capitalei, cea mai numeroasă fracțiune este cea a socialiștilor – 21 de consilieri, Platforma DA – 13 consilieri, PAS – 6 consilieri, PL – 3 consilieri, Partidul ȘOR – 2 consilieri, PD, PCRM și Partidul Unității Naționale – câte un consilier și trei consilieri neafiliați.

Foto: replicamedia.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.