PUBLICITATE POLITICĂ. ACUM ca niciodată are nevoie de susținerea oamenilor de bună-credință

0
180

Mult stimați cetățeni ai municipiului și raionului Soroca! Datorită dumneavoastră, celor care ați votat Blocul ACUM pe data de 24 februarie, astăzi avem la guvernare o echipă de oameni care-și doresc cu adevărat să aducă țara pe făgașul normalității.

ACUM ca niciodată această echipă are nevoie de susținerea și implicarea în teritoriu a tuturor oamenilor de bună-credință.
Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate vă îndeamnă să fiți activi în continuare și să ne ajutați în răspândirea mesajului corect către toți cetățenii care nu au acces la sursele veridice de informare. Viitorul copiilor și nepoților noștri depinde astăzi de noi, cei care am rămas în aceast țară și ne dorim un trai decent, într-un stat de drept unde legile funcționează pentru toți și peste tot. Implicarea fiecăruia pentru noi contează.
Ne puteți contacta la telefonul 023030600.

Vă aștetăm pe strada Independenței, 75, între orele 9.00 — 15.00.

Larisa Ungurean, președinta OT PAS Soroca

Articolul precedentADMITEREA 2019 IP COLEGIUL TEHNIC AGRICOL SOROCA
Articolul următorO familie de cocostârci a fost salvată la Inundeni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.