A sunat la 112 și s-a plâns că l-a bătut soția

0
426

Miercuri, 25 mai, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112, de către un bărbat din localitate în vârstă de 41 ani, care a reclamat că soția lui de 35 de ani l-a agresat fizic, scrie suceava-smartpress.ro.

Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 11.00, pe fondul unei dispute verbale cu soția sa, cauzată de neînțelegeri familiale și de faptul că cei doi se află în proces de divorț, aceasta l-a agresat fizic, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scările care fac accesul în casă.

A fost aplicat formularul de risc, fiind întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a declarat faptul că nu solicită eliberarea ordinului de protecție provizoriu împotriva soției sale.

Persoana vătămată a fost îndrumată să se adreseze la un cabinet medico-legal, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru rănile suferite. Bărbatul a formulat plângere penală împotriva soției sale așa încât s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

SURSA: suceava-smartpress.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.