A pus praf de copt și oțet în chiuveta din baie și a lăsat așa 3 minute. Trucul fantastic pe care l-a descoperit

0
1875

Multe dintre gospodine vor să găsească din ce în ce mai multe trucuri care să le ajute la curățenia din casă. Acestea caută opțiuni simple, rapide și mai ales ieftine pentru înlocuirea produselor pe care le găsesc în supermarket-uri. Unele doamne au încercat o metodă genială pentru chiuveta din baie. Ai nevoie doar de puțin praf de copt și oțet pentru a scăpa de o mare problemă.

Truc util pentru gospodine: pune praf de copt și oțet în chiuveta de la baie

Majoritatea gospodinelor se gândesc în timpul acesta cum să își facă toate treburile casei fără să mai cheltuie atât de mulți bani pe produsele de curățenie. Multe dintre ele au în vedere acum opțiunile simple folosite de bunici în urmă cu mulți ani. Unele doamne au încercat să curețe simplu chiuveta de la baie cu câteva ingrediente pe care le-au găsit în bucătărie. Acestea au rămas uimite când au văzut rezultatul fantastic, dar mai ales au fost mulțumite că nu au mai consumat bani din bugetul familiei. Cu siguranță toată lumea a observat cum după un anumit timp în canalul de la chiuvetă se adună multă murdărie.

Din păcate, cantitatea se acumulează pe zi ce trece și devine atât de mare încât apa nu mai poate trece. Nu trebuie să te grăbești să chemi instalatorul sau să alergi la magazin pentru a procura fel și fel de soluții scumpe care au în compoziție chimicale periculoase. Ai nevoie doar de praf de copt, puțină sare și oțet. Cu siguranță toate aceste ingrediente se regăsesc acum în bucătăria ta.

  • Ingrediente

-200 g de praf de copt
-200 g de sare
-150 ml de oțet

Instrucțiuni

1. Amestecă sarea și praful de copt.
2. Toarnă atent amestecul în canalul de scurgere.
3. Încălzește puțin oțetul și toarnă și tot lichidul în chiuvetă. Se va petrece o reacție chimică simplă, în urma căreia se va forma spumă.
4. În sfârșit toarnă apă fierbinte în chiuvetă. Canalul de scurgere este curățat!
5. Clătește cu un jet puternic de apă toată suprafața.
6. Încearcă să te asiguri că mirosul nu rămâne și nu este unul deranjant mai ales pentru copii.
7. Adaugă în jurul chiuvetei puțin ulei esențial.
8. Lasă uleiul să parfumeze întreaga baie preț de cel puțin 15 minute.
9. Încearcă să nu mai utilizezi chiuveta de la baie în tot timpul acesta pentru ca procesul să fie unul făcut ca la carte.
10. Clătește încă o dată cu apă curată.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentTrucul banal pentru cel mai pufos piure de cartofi. Ce să faci după ce scurgi apa, aproape nimeni nu face asta
Articolul următorPartidul Democrat din Moldova a devenit Partidul Social Democrat European, iar președinte a fost ales Ion Sula

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.