A pus folie alimentară în toții pomii din grădină și a descoperit ceva fabulos. Chiar e trucul anului, vei face și tu așa

2
4568

Cu siguranță ai pățit și tu, măcar de câteva ori, să auzi cântecul păsărilor din curtea sau grădina ta, la primele ore ale dimineții, trezindu-te din somn, moment în care ai fi vrut să mai moțăi câteva minute. Ei bine, iată ce soluție poți aplica, pentru a scăpa de această mică problemă.

Dacă vrei să te asiguri că nu vei mai fi deranjat, la primele ore ale zilei, de zgomotul produs de ciripitul păsărilor, internauții au găsit soluția ideală prin care le poți alunga, fără să le rănești. Iată cum sună trucurile geniale pe care-l poți pune în aplicare.

Un prim truc ar fi să iei o sfoară și niște CD-uri vechi de care nu mai ai nevoie și să le agăți prin grădină. Datorita efectului de oglindă creat de aceste obiecte, păsările se vor speria și vor zbura spre o altă destinație.

Trucuri geniale pentru a alunga păsările din grădină

Dacă nu ai CD-uri la îndemână, nu e nicio problemă. Poți încerca oricând să tai câteva fâșii de folie alimentară de aluminiu, pe care să le agăți, apoi, în pomii din grădină. Va avea același efect.

  • Fă rost de clopoței sau alte instrumente care provoacă anumite zgomote. Ele vor alunga păsările aproape imediat.
  • Poți utiliza dipozitive pentru vânt, precum mori de vânt, stegulețe și alte obiecte menite să inducă păsările în eroare și să le sperie, fără să le rănească.
  • Ai grijă să nu rămână resturi de mâncare sau semințe prin curte sau grădină, deoarece porumbeii (în special) își vor face un obicei în a „sta pe capul tău”.
  • Cumpără câteva păsări din plastic dintr-un magazin de decorațiuni pe care le poți anina în crengile copacilor de la tine din grădină. Aceste obiecte vor perturba înaripatele și le vor face să plece de pe proprietatea ta.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentA stropit buruienile cu un lichid banal şi a scăpat definitiv de ele. Trucul bunicilor, de mare ajutor în grădină
Articolul următorIngredientele din bucătărie care elimină calcarul de pe fiecare robinet din casa ta
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

2 COMENTARII

  1. Si ce oameni sunt astia de-s deranjati de trilul pasarilor? Se pot numi iubitori de natura? Si poate ei cei atat de afectati si tu reporter, n-ati auzit de adaptare la nou….pasarile se vor obisnui in timp cu toate nebuniile voastre. Sunteti de ras cu chestia asta. Va lipseste profunzimea vietii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.