A pus două lingurițe de zahăr în curte de fiecare dată când a plecat de acasă. Rezultatul te va uimi

0
810

A pus două lingurițe de zahăr, a adăugat puțină apă și a lăsat totul în curte. Zoologul a spus că soluția cu zahăr poate fi lăsată și în grădină, dar și pe balcon. Făcând acest truc vei contribui și tu la salvarea pe pământ, a susținut zoologul care îi îndeamnă pe tot mai mulți oameni să procedeze astfel.

Albinele pot să obosească și să nu mai aibă energie pentru a ajunge la stup, ceea ce poate duce la o moarte lipsită de sens. Dacă observați o albină sleită de puteri, cea mai simplă soluție este zahăr cu apă! Acest amestec va avea efect energizant asupra insectei epuizate. Pur și simplu amestecați 2 linguri de zahăr și 1 lingură de apă și puneți amestecul în curte. Și recomandați-le tuturor rudelor, prietenilor și vecinilor să procedeze la fel”, a mai spus zoologul.

Într-o dezbatere a Royal Geographic Society din Londra, institutul Earthwatch a concluzionat că albinele sunt cele mai importante ființe vii de pe Pământ. Oamenii de știință au mai completat vestea aceasta cu un anunț: albinele sunt acum în categoria insectelor cu risc crescut de dispariție.

Astfel, studiile recente susțin că albinele din întreaga lume au dispărut în procent de până la 90%. Motivele diferă de la o regiune la alta, dar principalele sunt defrișările masive, lipsa de locuri sigure pentru cuiburi, lipsa florilor, utilizarea necontrolată a pesticidelor și chiar numărul tot mai mic al apicultorilor.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentDe ce să dormi cu o felie de ceapă în șosete. Ce se întâmplă în corpul tău, explicația medicilor
Articolul următorFestivalul Mărului de la Soroca: rușii iubesc foarte mult merele moldovenești. Vezi cine afirmă acest lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.