A început să tundă soțul, părinții și prietenii, iar acum Marina Zmeu, din satul Izvoare, și-a deschis o frizerie / VIDEO

0
336

  Marina Zmeu a deschis o frizerie în satul Izvoare, Florești. A amenajat-o într-un container modular, unde de două luni își primește clienții, inclusiv din satele vecine, transmite stiri.md cu referire la EuropaLiberă.org.

  Marina povestește că atunci când își făcea studiile în Chișinău a avut posibilitatea să facă cursuri de frizerie, iar în 2018, când a revenit în satul său de baștină a început să tundă soțul, părinții și prietenii. „Aveam momente când mă întrebam dacă o să am clienți. Însă acum, după două luni de activitate, mă bucur că nu doar oamenii din sat, dar și din câteva sate vecine vin la frizerie. Până acum oamenii trebuia să meargă până în raion pentru o simplă aranjare sau frizură”, a spus Marina.

Tânăra este fericită că a reușit să își asigure un venit în satul de baștină și că nu a trebuit să plece peste hotare, departe de cei dragi.

Articolul precedentIată lista candidaților PDCM pentru Consiliul Raional Drochia
Articolul următorIată lista candidaților Partidului Mișcarea Respect Moldova pentru Consiliul Raional Florești
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.