A fost lansată Linia Verde a Siguranței în Educație: Cui comunici în raionul Soroca problemele ce apar în contextul pandemiei

0
141
Sursa: mecc.gov.md

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu organele locale de specialitate în domeniul învățământului a lansat Linia Verde a Siguranței în Educație. Acțiunea are loc în contextul reluării procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ și are ca scop oferirea suportului informațional necesar tuturor elevilor, cadrelor didactice/manageriale și părinților în gestionarea comportamentului în situații de criză provocate de pandemia virusului COVID-19.

 

Astfel, la nivelul fiecărui raion, a fost desemnată o persoană responsabilă de monitorizarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19, în instituțiile de învățământ. În raionul Soroca persoana desemnată este Daniela Voleac  (068631115).

 

În cadrul procesului se respectă normele deontologice și cerințele privind protecția datelor cu caracter personal, se menționează în comunicatul ministerului de resort.

 

Lista specialiștilor din cadrul organelor locale de specialitate din domeniul învățământului și numărul de telefon al Liniei Verzi din fiecare raion poate fi vizualizată aici.

 

De asemenea, pentru semnalarea situațiilor dificile în legătură cu redeschiderea instituțiilor de învățământ, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a creat Formularul Verde: Siguranță în Educație, în care pot fi descrise problemele și riscurile acestora. 


Articolul precedentRubla rusească cedează pozițile: Vezi cursul valutar în prima zi de toamnă
Articolul următor754 de elevi din raionul Soroca au mers astăzi în clasa I
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.