A ars în totalitate un foișor de lemn. Incendiul ar fi avut loc în curtea ex-președuntelui Igor Dodon

0
506

Prin intermediul opțiunii „Trimite-ne o știre”, la adresa TV8.md au venit imagini cu un incendiu care ar fi avut loc noaptea trecută lângă casa fostului președinte Igor Dodon. Potrivit martorilor, incendiul ar fi avut loc chiar în ograda fostului șef de stat, transmite https://tv8.md/2022/04/09/video-flacari-filmate-noaptea-langa-casa-lui-igor-dodon-declaratia-unui-martor-si-precizarea-igsu/209330.

„Aseară în jurul orei 01:30, la domiciliul lui Igor Dodon a avut loc un incendiu. Am telefonat la 112 și am solicitat intervenția pompierilor, dar doamna mi-a confirmat că deja a fost făcută chemarea, iar echipajul se deplasează la fața locului”, a declarat pentru TV8, martorul care a solicitat să-i păstrăm anonimatul.

Contactată de echipa TV8.md ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, ne-a confirmat că noaptea trecută a fost înregistrat un incendiu care a avut loc pe strada Alexandru Xenopol 31.

„Potrivit informațiilor preliminare, a ars în totalitate un foișor de lemn în curtea unei case de locuit. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stins flăcările. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat ofițera de presă. (FOTO:Simbol)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.