(VIDEO) Produse alimentare pentru voturi? Cum explică socialiștii imaginile video surprinse la sediul din Soroca

0
2206

Socialiștii din Soroca sunt acuzați de cumpărarea voturilor în alegerile locale generale. Reprezentanții partidului neagă acuzațiile.

Astăzi, în rețelele sociale au apărut imagini video, surprinse în fața sediului OT PSRM Soroca, în care sorocenii făceau coadă după produse alimentare. Cetățenii care apar în înregistrare spun că așteaptă să primească zahăr și salam, promise de reprezentanții PSRM pentru voturile oferite în alegerile locale generale.

IMAGINI VIDEO: Facebook/Ludmila Talmazan

În comentarii, internauții se indignează și spun că voturile PSRM la Soroca ar fi fost câștigate necinstit.

În același timp, deputata Elena Bodnarenco a depus o plângere la poliție pe acest fapt, dar și la Serviciul de Securitate Internă.

Am solicitat un comentariu reprezentanților PSRM din Soroca. Deputata Aliona Pilipețcaia, președinta OT PSRM Soroca, neagă acuzațiile și spune că partidul a felicitat sorocenii cu Ziua Persoanelor în Etate.

Situația este următoarea: „Noi avem asociația “Echitate”. O dată în an noi felicităm cu Ziua persoanelor în etate. Așa s-a întâmplat că sărbătoarea a coincis cu  campania electorală și noi am amânat-o pentru o altă perioadă. Am stabilit această dată fără să cunoaștem că va fi al doilea tur.  Avem toată documentația despre donația de la „Debut-Sor” și de la „Vis”. Cât privește steluțele, fiecare o primește, ceea ce înseamnă că este  membru al Asociației “Echitate”.

Amintim că în urma alegerilor locale generale, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova  a obținut la Soroca 12 mandate în consiliul raional, 14 mandate în consiliul municipal și 12 primari în raionul Soroca.

Foto: captură video, Facebook/Ludmila Talmazan


Articolul precedent(VIDEO) PSRM și ACUM au bătut palma (și) la Soroca
Articolul următorMeseria care te urmează toată viața
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.