Irina Rimes: “Făceam un filmuleț pentru “Observatorul de Nord”, … dacă era secret acum nu mai este” / VIDEO

0
836

Invitată în platoul “La Măruță”, Irina Rimes a avut parte de o serie de surprize pregătite de Cătălin cu ocazia turneului ei national și concertul de la Sala Palatului. Depănând amintiri din copilărie împreună cu Cătălin Măruță, Irina Rimes a fost surprinsă să fie vizitată pe platou de mama sa, de fratele ei, Vitalie, precum și nepoata sa. Interpreta a vorbit și despre filmulețul făcut pentru “Observatorul de Nord”.

Însă surprizele nu s-au terminat aici, Cătălin Măruță s-a pus serios pe treabă și a luat legătură cu profesoara de muzică a Irinei, cea care a încurajat-o să urmeze Conservatorul, deși părinții au sfătuit-o să dea la Facultatea de Economie. “Am fost pe punctul de a spune o să merg pe o altă cale pentru că mi se părea o loterie prea grea și o să vizez ce pot”, a dezvăluit Irina Rimes, când a fost întrebată cum a decis să aleagă să studieze muzica.

La rândul ei, soroceanca Ludmila Ceban, care a susținut-o la începutul carierei pe Irina, a povestit în direct cum a convins-o pe mama sa să o lase să aplice la Conservator. “Avea mama o idee ca să o ducă la Facultate de Economie. Am stat în discuții așa mai concrete, de unde până seara au fost actele depuse la Conservator. Și uite așa a pornit Irina”, a spus Ludmila Ceban.

SURSA: ProTV


Articolul precedentGata cu „limba de stat”, „limba oficială” și „limba maternă”? Să fie LIMBA ROMÂNĂ! Și punctum!
Articolul următorZeci de soroceni s-au pornit la protest la Chișinău. I-am întrebat unde merg și ce vor să facă / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.