Vărsătorii nu trebuie decât să fie deschiși și determinați după 5 februarie.

0
23

Horoscopul săptămânii viitoare

BERBEC:

Financiar — felul în care muncesc este unul determinant și pentru mulți dintre ei câștigurile din muncă proprie înseamnă un adevărat succes. Sănătate — corpul lor simte nevoia de relaxare și în consecință, dacă nu sunt atenți la aceste semnale, se pot confrunta cu ieșiri nervoase de necontrolat, cu pusee de tensiune arterială, cu dureri de cap și chiar crize renale declanșate prin epuizare energetică. Cei care știu că au probleme cardiace să aibă grijă la fluctuațiile de climă, în special la schimbările bruște de temperatură.

TAUR:

Vor face cheltuieli pe 3 februarie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 1 și 2 februarie să îi aducă într-o formă de zile mari. Când vine vorba de a obține anumite favoruri, nu există un moment mai bun ca prezentul, așa că pe 3 și 4 februarie cereți și veți primi. Cea mai bună metodă de relaxare este să-ți stârnești papilele gustative, pe 28 ianuarie de exemplu. Chiar dacă săptămâna debutează cu câteva zile de stres, în care vor fi ocupați cu munca, nu se vor da înlături apoi de la a face totul ca partenerii lor să se simtă bine.

GEMENI:

Zilele de 1 -2 februarie vin cu răsplată (după ce anterior au avut de suferit), nu le va veni să creadă cum se va petrece asta. Aș spune că, în sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți. Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte. Sesizez oarecare tensiuni pe  3 și 4 februarie, ca și cum fiecare dintre parteneri este prins într-un dialog al muților într-o țară a surzilor. Au însă dispoziția să caute argumente și să le expună fără teama că greșesc și dacă greșesc vor căuta altele.

RAC:

Racii sunt foarte emotivi și afectivi, au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 1 și 2 februarie. Tinerii sunt surprinși cum de nu pot să fie remarcați de cine doresc ei sau de ce nu pot întâlni pe cineva așa cum își doresc. Să fie atenți la unele derapaje care se pot ivi pe  4 și 5 februarie, într-o confruntare despre ceea ce a fost și ceea ce este. Dar cum fiecare încercare este urmată de răsturnări de situație și relația lor va reveni la normal.

LEU:

În 1 și 2 februarie fizic, emoțional și mental, vor reacționa așa cum le este obiceiul, cu patimă, dar și cu sensibilitate și, nu în ultimul rând, vor fi romantici. Dacă nu le iese din prima, stați liniștiți că le va ieși din a doua încercare. Dacă vor să discute își vor face timp și pentru asta. Tinerii se aruncă în relații, cu capul înainte, semn al ardorii cu care iau lucrurile mai ales în perioada  3 – 6 februarie, dar mai ales este semnul că au găsit persoana pe care o caută de prea multă vreme.

FECIOARA:

Cu cât vor da dovadă că sunt mai organizați în proiectele sociale în care lucrează, cu atât vor fi mai apreciați pe 1, 2 și 3 februarie. La urma urmei, Fecioara este o ființă socială prin excelență. Pe 5 februarie, de unde erau pisălogi, acum devin romantici, și lumea din jur va observa, așa că cel mai bun lucru este să facă de asemenea manieră încât să nu implice chiar pe toată lumea în sufletul lor. Asta nu înseamnă că trebuie să se închidă, dimpotrivă, dar cu măsură.

BALANȚA:

Vor fi amuzanți, vor deborda de vioiciune, de istețime și de energie. Nu prea au chef de muncă, vor mișcare, vor să iasă cu familia, cu prietenii, vor să prospecteze împrejurimile în ideea că vor identifica un teren pentru construirea unei case. Dacă mai persistă unele asperități în viața de cuplu, dacă încă adie a supărare, găsesc acum soluțiile pentru a media supărările, se folosesc de ceea ce știu ei mai bine ca să-și facă partenera/ul sau iubita/ul mai fericiți, mai ales între 1 și 3 februarie.

SCORPION:

Între 1, 2 și 3 februarie să fie atenți, nu cumva să aibă probleme cu o relație din trecut pe care erau convinși că au încheiat-o, care vine și destabilizează confortul interior al Scorpionilor. Sau ceva din prezent impietează asupra nevoilor lor în tentativa de a le abate atenția de la ce-și doresc cu adevărat. Dacă tot vorbim despre vulnerabilități, își pot folosi intuiția dacă vor să nu facă o prostie sau ca să se mențină pe linia de plutire.

SĂGETĂTOR:

Vor găsi o mulțime de parteneri de discuție, preocupați de aceleași lucruri ca și ei. Motiv pentru care săptămâna aceasta avalanșa de gânduri și sentimente nu face decât să le sporească capacitatea de comunicare și experiența lor de viață se va îmbunătății, cel puțin teoretic, din experiența celorlalți. Ceea ce nu înseamnă că nu vor munci, dimpotrivă, vor vorbi și vor lucra. Relațional este posibil ca de 1 februarie să-și piardă capul și inima în fața unei persoane interesantă și specială și vor uita de tot și de toate și degeaba vor încerca să se împotrivească, pentru că nu vor face față.

CAPRICORN:

Sunt extrem de creativi, în special pe 1 și pe 2 februarie. Acum au o grămadă de idei bune, aproape geniale aș spune, și asta presupune o mișcare a ideilor care să le antreneze și organismul în dansul contabilizării veniturilor, clipă de clipă. Săptămâna debutează cu multă, multă energie creatoare, așa că să-și folosească cât mai constructiv creativitatea. Să profite de moment și să pună în practică tot ce le vine în minte, cel puțin în prima săptămână a lunii. Pericolul este ca pe 3  sau pe 4 februarie să se îndrăgostească.

VĂRSĂTOR:

Dacă iau lucrurile în serios este posibil ca participarea la un eveniment social să le scoată în cale o persoană interesantă și pe 1 sau 3 februarie să simtă că le bate inima mai puternic și văd perspectiva dintr-un unghi foarte personal. Cei singuri vor realiza că doar interacțiunea emoțională pe care o trăiesc le îmbogățește viața cu adevărat. Nu trebuie decât să fie deschiși și determinați după 5 februarie. Vor impresiona prin echilibrul pe care îl găsesc între iubire, familie și profesie.

PEȘTI:

Sunt muncitori harnici când vor și vor face orice ca să le meargă bine. Sigur nu au întotdeauna chef de muncă, dar atunci când au trebuie să recunosc că sunt capabili să facă lucruri mari. Ce este important însă este că pe 1 și 2 februarie pot fi recompensați cum nu se poate mai bine ceea ce le dă inspirație, curaj să meargă mai departe și succes în tot ce întreprind. Pe 2 sau 3 februarie ar putea să aibă parte de o seară romantică. Cei necăsătoriți încep săptămâna cu o cerere în căsătorie, iar zilele de 4, 5 sau 6 februarie se transformă în zile de pețit.

Articolul precedentAstăzi, încă 635 de persoane infectate și 15 decese. La Soroca doar un singur caz de infectare
Articolul următorCulmea somnului: SĂ VISEZI CĂ DORMI!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.