70 de lucruri pe care ar fi bine să le faceți în august – ultima „duminică” a verii

0
146

Se spune că august este ca duminică seara. Și cum nu vrei să crezi că mâine este ultima, foarte ultima „duminică” a verii! Aș vrea încă o dată să nu simt că am petrecut vara degeaba. Dar chiar și așa, mai este timp să reparăm totul. Și dacă nu este nimic de reparat, atunci acumulează și mai multe amintiri care te vor încălzi până vara viitoare.

1.Cumpărați înghețată și trageți-o în timp ce vă plimbați pe străzile vechi ale orașului.

 1. Vizitați un parc de distracții și asigurați-vă că mergeți pe o roată mare.
 2. Întâlnește apusul pe terasament.
 3. Mergeți la film cu cea mai bună prietenă/prietenă.
 4. Fă o mulțime de selfie-uri și continuă să le postezi pe Instagram
 5. Mergeți la cel mai apropiat râu/canal/lac și hrăniți rațele. Fără rațe – hrănește porumbeii.
 6. În sfârșit întâlni zorii. Mai ales că soarele răsare târziu.
 7. Faceți un picnic cu prietenii și discutați ușor despre orice și totul deodată.
 8. Grăbește-te să cumperi acea fustă minunată la reducerile de vară. Să fie o garanție că vara viitoare va fi și mai răcoroasă și mai minunată.
 9. Coaceți o plăcintă cu mere: va mirosi a august și a căldurii transparente din septembrie. Și poate îndrăznești să faci dulceață de mere?…
 10. Așadar, pune-ți cea mai secretă dorință, privind o stea căzătoare, undeva departe de oraș.
 11. Organizați o ședință foto în zori în ceață pe un câmp cu fân cosit. Știi, l-au pus în baloți rotunzi. Pune-ți o rochie până la podea sau o rochie de soare în stil țărănesc – vei obține fotografii minunate.
 12. Gatiti cateva borcane de dulceata pentru iarna. În serile reci de iarnă, îți vei aminti vara și te vei lăuda pentru răsfățul dulce pe care îl mănânci acum cu ceai fierbinte.
 13. Spălați geamurile. În timp ce zilele sunt încă calde, nu va trebui să înghețați pentru această activitate în octombrie.
 14. Urmăriți un film în cinematograful de vară sau mergeți la un festival înainte de încheierea sezonului.
 15. Ieși în sfârșit noul tău costum de baie. Vara aceasta nu a fost generoasă cu zile toride, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Dacă vremea nu vă permite, puteți merge cu prietenii la parcul acvatic sau la piscină.
 16. Să ai o zi cu pepene verde. În curând sezonul pepenilor se va încheia, așa că de ce să nu le mâncați în exces pentru tot anul în avans și, în același timp, să pierdem câteva kilograme în plus: nu am avut timp să slăbim până la vară – slăbim până în toamnă !
 17. Cumpărați o bicicletă sau scuter. Există reduceri mari la ele acum în magazine. E timpul să iei un vehicul cu două roți. Mai mult, va fi posibil să-l călărească pentru cel puțin încă câteva luni.
 18. Alege un hobby. În septembrie încep înscrierile la secțiile de dans, sport, limbă, artă, școli de teatru etc. Pentru a nu fi îngrozitor toamna, poți alege pentru tine o activitate interesantă în afara biroului și acasă. Noi impresii și noi cunoștințe sunt ceea ce doctorul a comandat de la blues-ul de toamnă.
 19. Imprimați fotografii de vară. Câte fotografii grozave are fiecare dintre noi în numeroase dosare de telefon! Este timpul să le adunați într-un album foto sau să faceți o carte foto. În același timp, uitându-vă prin fotografii, amintiți-vă încă o dată cât de minunată a fost vara asta.
 20. Cumpără un pepene verde mare suculent și mănâncă-l cu o lingură fără a-l tăia felii.
 21. Ieși afară și face mișcare. Nu există nicio dorință de a exersa, atunci măcar doar să faci o plimbare, prinzând ultimele raze ale soarelui de vară.
 22. Fă-ți planuri pentru toamnă. Deși pentru mulți această perioadă a anului evocă tristețe, o puteți trăi foarte confortabil. Aranjați întâlniri acasă cu prietenii, aprovizionați-vă cu rețete de plăcinte delicioase și băuturi calde, faceți o listă cu filme nerealist de frumoase, cărți interesante și începeți să le vizionați și să le citiți încet. Veți vedea că nu este nimic groaznic în toamnă, principalul lucru este cum și cu cine îl vom petrece.
 23. Faceți-vă propria soluție de săpun sau cumpărați gata făcută. Suflarea cu bule este distractiv. Nu e de mirare că copiilor le place atât de mult.
 24. Nu te grăbi nicăieri. Cel puțin în această zi. Bucurați-vă de fiecare acțiune, de fiecare clipă, pentru că din ele se formează întreaga noastră viață.
 25. Machiază-te cu umbre strălucitoare și străluciri în stilul serialului „Euphoria” și mergi în club cu prietenele tale. În mod ideal, dacă va fi o petrecere în stilul zero sau al anilor 90, să dansezi ca și cum ai fi la o discotecă de la școală și să urlă piesele tale preferate și atât de familiare.
 26. Închiriază un scuter electric pentru doi și conduce prin oraș noaptea. Ca să-ți bată vântul părul, dar nu ți-a fost frig, pentru că brațele lui sunt calde.
 27. Montați fără greșeală o memorie video a verii trecute sub hit-ul iconic al sezonului trecut și trimiteți-o tuturor prietenilor tăi.
 28. Organizați o petrecere în casă pentru dvs., cu pepene suculent, plăcintă cu mere și un cocktail delicios. Pentru ca ușile balconului să fie larg deschise, iar pe peretele alb proiectorul redă „Vara” sau „Vărbătoarea romană”.
 29. Mergeți în camping în weekend într-un loc frumos cu toți cei pe care îi puteți convinge. Pe malul râului, chitară și ceai cu mentă și fructe de pădure pe foc.
 30. În sfârșit, întâlniți-vă cu prietenii și faceți o mini-festă, amintindu-vă de momentele pozitive ale verii care ieșiră.
 31. Mergeți până dimineața și petreceți vara astfel încât întrebarea „Cum mi-am petrecut vara asta?” raspunde ferm: „Excelent!”
 32. Prinde o stea căzătoare și ai timp să-ți faci cea mai secretă dorință, care cu siguranță se va împlini.
 33. Renunță la toate nemulțumirile și regretele care s-au acumulat în timpul verii și fă loc pentru noi emoții și impresii plăcute.
 34. Și, în sfârșit, mergi la cumpărături. Deși încă poți găsi ceva la prețuri atractive, iar magazinele sunt încă pline de inscripții de REDUCERE, nu rata ocazia de a te răsfăța cu haine noi și elegante.
 35. Îndrăgostiți-vă! Într-un vecin, într-un actor dintr-un serial nou, în tine, până la urmă! Nu te mai uita la reflexia ta atât de critic de fiecare dată când treci pe lângă o oglindă. Astăzi, mișcarea de pozitivitate corporală cucerește cu încredere întreaga lume. Alătură-te acum.
 36. Vizitați o cafenea, dar asigurați-vă că alegeți un loc pe o verandă deschisă. Nu e de mirare că se numește vară, așa că 31 august ar trebui să fie petrecut cu siguranță acolo. Se face frig – cere o pătură. Da, nu uita să faci o fotografie ca amintire!
 37. Întorcându-vă acasă, aranjați un ospăț cu burtă. Comandă o pizza uriașă cu sifon nesănătos sau un set întreg de sushi pentru un grup mare, dar mănâncă-o singur. Lăsați-vă să vă relaxați: antrenamente acasă (pe care nimeni nu ar trebui să le vadă vreodată!), seriale preferate și fast-food – ce ar putea fi mai bine în ultima zi de vară, când vă puteți aminti momentele sale cele mai plăcute.
 38. Cumpărați un abonament la sală (mai ales după punctul anterior). Dacă până în vară nu a fost posibil să slăbiți, atunci până în noul an ar trebui să funcționeze. Eu cred în tine!
 39. Uită-te în librărie. Toamna este o ocazie grozavă de a face cunoștință cu noi autori și lucrări. Deși nimeni nu a anulat nici clasicii vechi buni. Amintiți-vă că nu ați reușit să-l citiți în anii de școală (rezumatul nu contează). Poate a venit momentul?
 40. Fete – bucurați-vă de oportunitatea de a nu purta chiloți! Purtați rochii și fuste pentru a vă aminti această senzație de vânt blând pe picioare.
 41. Ieși în oraș, mergi la vreun conac vechi, în jurul căruia este interesant să te plimbi. Nu este necesar să faceți un tur – doar plimbați-vă, bucurați-vă de priveliști și surprindeți spiritul antichității. În plus, astfel de locuri se dovedesc de obicei a fi un fundal frumos pentru fotografii de suvenir.
 42. Plimbare pe o barcă – este încă divertisment pentru sezonul cald. De pe puntea deschisă este plăcut să urmărești cum se schimbă nuanțele cerului la apus.
 43. Joacă badminton! Sau un alt joc care te va aduce înapoi în copilărie: sărituri cu bandă de cauciuc, hali halo și așa mai departe. Principalul lucru este compania, aerul curat și mișcarea.
 44. Amintește-ți că mâine este 1 septembrie și bucură-te că nu trebuie să mergi la școală. Imaginează-ți că duminică este 32 august, ceea ce înseamnă că vara continuă.
 45. Întâlnește apusul de soare pe acoperiș. Poți în aceeași rochie, da. Până la urmă, zilele se scurtează, iar în câteva luni apusul ne va găsi încă la birou.48. Schimbați culoarea părului. S-a întâmplat că fetelor le place să se îmbrace primăvara. De ce să nu intri în septembrie cu un nou look?
 46. Amintiți-vă de copilărie. Și petreceți ziua, de exemplu, într-un parc de distracții. Călărește pe carusele, mănâncă vată de zahăr și înghețată, cumpără cel mai luminos și mai mare balon și simți-te din nou ca o fată fără griji.
 47. Fierbe mierea de pepene verde. În primul rând, este delicios. În al doilea rând, nu conține zahăr rafinat dăunător. Și în al treilea rând, aceasta este o vară adevărată concentrată, de care se poate bucura toată iarna.
 48. În sfârșit, să ieși la yoga în parc, ultima zi de vară nu este un motiv pentru a te relaxa și a sări peste un antrenament, iar antrenamentul în natură va fi de multe ori mai eficient și mai distractiv.
 49. Petreceți ultima noapte de vară cu cei mai buni prieteni ai tăi în parc, bucurându-te de cerul înstelat și de atmosfera răcoroasă (sper din suflet că această noapte va fi caldă).
 50. Cumpără un bilet la mare în septembrie pentru a prelungi zilele de vară și a înota după pofta inimii!
 51. Și dacă ești la fel de pragmatică ca mine, atunci este timpul să mergi la cumpărături în căutarea unor cizme stilate care să poată fi combinate cu rochii de mătase.
 52. Și în sfârșit, oprește-te, expiră, toarnă un pahar de limonada naturală și gândește-te la ce vară strălucitoare și distractivă ai avut. Și dacă planul nu a fost pus în aplicare, amânați-l pentru septembrie!
 53. Ca fan al cărților, desigur, voi face o listă cu cele pe care vreau să le citesc. Cu siguranță nu va fi mic.
 54. Ce este toamna fără un pulover nou? Sper că colecțiile de toamnă mă așteaptă deja în magazine.
 55. Cumpără bilete la teatru! De cât timp sunt acolo, mai ales că sezonul este pe cale să înceapă.
 56. Petreceți ultima noapte de vară pe acoperișul unui zgârie-nori cu prietenii și întâlniți zorii în sunetele muzicii tale preferate.
 57. Visează la principalul lucru, pentru că orice sfârșit este începutul a ceva nou!
 58. Ieși într-o plimbare călare, fă fotografii nereal de frumoase călare undeva lângă râu pe fundalul apusului. Ultima zi de vară să fie încântătoare!
 59. Dacă plouă, fugi sub el! Simte-te ca eroina din Micul dejun la Tiffany.
 60. Colectează un buchet de flori sălbatice și usucă-le pentru a te bucura de frumusețea și aroma lor iarna.
 61. Petrece o seară lângă foc. Aceasta este ultima șansă pentru adunările de vară în sunetul buștenilor trosnind în foc și melodii blânde de chitară. Romantismul serilor de vara!
 62. Întinde-te cu o carte într-un hamac, bucurându-te de razele soarelui, străpungând frunzișul și ciripitul lăcustelor. Legănarea măsurată oferă relaxare și este foarte liniștitoare!
 63. Lansează o lanternă din cer cu persoana iubită. Fie ca dorinta pe care ti-ai facut-o in ultima seara de vara sa se implineasca!
 64. Vizitează un cinematograf în aer liber. Simțiți-vă ca eroii cinematografiei americane, care urmăresc filme direct din interiorul mașinii lor.
 65. Luați masa cu prietenii la un picnic după muncă: grăbiți-vă în parc sau la plaja orașului, cumpărați fructe, brânză, nuci, limonadă. Discutați, râdeți și bucurați-vă de fiecare moment.
 66. Rezumați rezultatele verii, revizuiți fotografiile din ultimele trei luni, imprimați cele mai bune dintre ele și introduceți-le într-un cadru. Înregistrați cele mai plăcute amintiri în note sau într-un jurnal personal.
 67. Meditează. Mulțumim verii trecute pentru fiecare zi caldă, petrec-o mental și acordă-te pentru a întâlni toamna – chiar mai strălucitoare și mai fericită.

Autor: Lilya Belaya

https://www.wday.ru/stil-zhizny/vibor-redakcii/70-veshei-kotorye-nuzhno-uspet-v-poslednii-den-leta/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.