500:200 – acesta este raportul de morți în războiul din Ucraina

0
205

   Analiștii și experții militari consideră că în cel mai sângeros război, după cel de-al doilea război mondial – cel din Ucraina, zilnic își pierd viața până la 500 de soldați ruși și 200 de soldați ucraineni.

Un oficial de la Pentagon, bunăoară, consideră că în cele șase luni de război numărul victimelor din partea rușilor ar fi de 70-80 de mii. Se estimează că, Rusia a angajat deja aproape 85% din armata sa în teren în război. Rusia a apelat la trupe din Orientul Îndepărtat al țării și la desfășurări din întreaga lume. Înainte de invadarea Ucrainei în februarie, armata rusă avea aproximativ 900.000 de soldați activi. (Din presa internațională)


Articolul precedentOamenii cu inimă mare au transferat pe contul lui Nicolae Bulat, aflat pe patul suferinței, 93.000 de lei. Campania de ajutorare a celui mai vestit sorocean continuă.
Articolul următorAu fost demiși pentru că prognoza meteo s-a dovedit a nu fi corectă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.