40 de bătrâni din Alexandru cel Bun și Volovița au avut masa plină de bucurie / GALERIE FOTO

0
193

Și „Masa Bucuriei” în satele Volovița și Alexandru cel Bun a fost plină cu de toate pentru 40 de bătrâni. La această campanie, au participat nouă voluntari, dintre care patru ai Parohiei „Sfântul Ioan cel Nou” și cinci dintre ei sunt elevi ai Gimnaziului „Alexandru Lupașcu” din satul Volovița.

Nu pentru prima și nu pentru ultima dată s-a desfășurat această campanie în satele lor. Deja de mai mulți ani, copii frumoși împreună cu discipolii săi și Preotul Florentin bucură familiile triste în ajunul sărbătorilor pascale. „Cuvintele nu sunt de ajuns ca să descrii emoțiile trăite atunci când ai putut să alungi tristețea și singurătatea acelor bătrâni. Mulți dintre ei stau singuri și nimeni nu vine măcar să-i vadă, ei sunt doriți de o vorbă și de un zâmbet. Desigur că ne-am fi dorit să strângem produse pentru mai multă lume, dar ne bucurăm și de ceea ce avem”, ne-a spus Preotul Florentin Doboșeriu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Svetlana Rahimov, conducătoarea Gimnaziului „Alexandru Lupașcu”, le-a transmis un mesaj de mulțumire voluntarilor și îndeosebi oamenilor care au pus câte un pic din puținul lor și pentru cei nevoiași. Aducem sincere mulțumiri tuturor persoanelor care au donat și au adus un pic de lumină în sufletele celor care au atâta nevoie de ajutorul nostru!”

Această acțiune de caritate este organizată anual de către Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, coordonată la nivel local de părintele Florentin Doboșeriu de la Parohia „Sfântul Ioan cel Nou” și voluntarii gimnaziului „Alexandru Lupașcu” din Volovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.