200 litri de alcool și 2,5 tone de prune uscate, confiscate

0
47

Un sorocean în vârstă de 60 ani este suspectat de deținere ilegală a băuturilor alcoolice și alcoolului etilic. În urma percheziției desfășurate în gospodăria acestuia de oamenii legii ieri, 6 martie, au fost ridicate 200 litri de alcool, iar pe traseul Otaci – Soroca un alt conațional transporta 2,5 tone de prune uscate, fără acte de proveniență.

Astfel, potrivit Poliției de Frontieră, din volumul total de băutură în asortiment, 125 sticle din masă plastică cu volumul de 1.5 litri fiecare, erau pline cu lichid de culoare cafenie cu miros specific de cogniac și alte 42 de sticle din masă plastică cu volumul de 1.5 litri, pline cu lichid transparent, la miros asemanător alcoolului etilic. Sticlele depistate au fost ridicate conform procedurii legale, fiind plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte a Sectorului Poliției de Frontieră Soroca.

O altă reținere a avut loc în seara zilei de ieri pe traseul Otaci – Soroca. „În apropierea satului Șolcani, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un microbuz de model Volkswagen LT 28, înmatriculat pe teritoriul R. Moldova. Polițiștii de frontieră au solicitat conducătorului auto, cetățean moldovean, deschiderea ușilor din spate pentru a vedea încărcătura asupra căreia șoferul nu a putut prezenta careva acte de proveniență sau posesie. În rezultat, s-au numărat 250 cutii din carton, pline cu prune uscate, masa totală a producției constituie circa 2500 kg. Mijlocul de transport împreună cu fructele uscate au fost reținute conform procedurii legale pe teritoriul SPF Cosăuți, până la elucidarea circumstanțelor”, se menționează în comunicat.

Ambele cazuri sunt cercetate în continuare de oamenii legii.

Articolul precedentLiceul Teoretic ,,Constantin Stere” va fi renovat cu susținerea japonezilor
Articolul următorPunctul de trecere Soroca-Țekinovka activează în regim normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.