Ziua Independenței se va sărbători în format restrâns

0
67

Autoritățile ar putea reveni la aplicarea unor restricții dacă numărul de infectări cu COVID-19 va continua să crească. Declarația a fost făcută de către premierul Ion Chicu, la finele ședinței săptămânale cu conducerea țării, comunică MOLDPRES.

   Potrivit sursei citate, în ultima săptămână a fost înregistrat un număr mare de infectări cu noul coronavirus, fapt datorat și nerespectării de către cetățeni a măsurilor de protecție. „Săptămâna trecută am avut o creștere semnificativă a numărului de cazuri de la începutul pandemiei. Explicația este nerespectarea regulilor de către toți. Dacă continuăm așa, numărul de cazuri va crește și vom veni cu restricții”, a opinat Chicu.

În acest context, premierul a precizat că și manifestările consacrate Zilei Independenței vor avea loc în format restrâns. El a specificat că la începutul lunii septembrie vor fi aprobate modificări ale legislației, necesare pentru susținerea sectorului agricol.

Șeful Guvernului a reamintit că a fost luată decizia ca instituțiile de învățământ să fie redeschise la 1 septembrie și a precizat că s-ar putea ca nu toate instituțiile să reușească să se pregătească și să obțină permisiunea de a activa.


Articolul precedentÎn ce domenii au crescut vânzările în ultima perioadă în ciuda sau datorită pandemiei
Articolul următorPandemia și școala: Unu pentru toți, toți pentru unu
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.