„Vom aloca în continuare resurse financiare pentru binele generației viitoare” – prim-ministrul Dorin Recean, în vizită la grădinița din satul Rublenița

0
120

 Prim-ministrul Dorin Recean și-a încheiat vizita de lucru în raionul Soroca la grădinița de copii „Alunelul”, din comuna Rublenița. Instituția este frecventată de 102 copii, repartizați în cinci grupe, transmite moldpres.md cu referire la comunicatul Guvernului.

În cadrul programului „Satul European Expres”, grădinița a beneficiat de amenajarea unui teren de joacă, iar pentru eficientizarea energetică a clădirii – instituția a depus dosarul de participare la programul „Satul European 2”. „Proiectele de renovare, reabilitare și modernizare a infrastructurii educaționale contribuie direct la îmbunătățirea calității procesului didactic și încurajează copiii să se dezvolte și să devină mai creativi. Guvernul va aloca în continuare resurse financiare pentru binele generației viitoare”, a declarat șeful Executivului.

Comuna Rublenița a mai beneficiat de un proiect de renovare și extindere a rețelei de iluminat stradal prin programul „Satul European”.


Articolul precedentCursul valutar pentru vineri, 14 iunie 2024: Euro se scumpește cu 11 bani, dolarul cu 4 bani
Articolul următorArcadie Spoială va fi înmormântat la Soroca: Astăzi vă puteți lua rămas bun
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.