VIDEO: Vor merge copiii la 1 septembrie la școală? Vezi ce le spune Secretarul de Stat în educație elevilor soroceni…

0
1313

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra „E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au avut parte de o nouă întâlnire online sub genericul „Astă vară la Soroca”. De această dată alături de ei a fost Natalia Grîu, secretar de stat la Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Și dacă de obicei profesorii pun întrebări, iar elevii răspund, de această dată rolurile s-au inversat, cei mici au tot pus diverse întrebări, dar oficialul avea bine pregătită tema pentru acasă.

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, invitata a fost întrebată despre cum va fi procesul de învățământ de la 1 septembrie, responsabilități, și chiar când a fost fericită. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți discuția dintre elevi și Natalia Grîu. 

Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu Ion Lazarenco, concetățeanul nostru care nu s-a limitat să înoate doar în Nistru, ci a cutezat să înfrunte ore în șir mările și oceanele și cu Sergiu Musteață, arheologul care a cercetat multe situri istorice, inclusiv din Soroca. 

Articolul precedentCine este Boss-ul și cine este… GheBoss-ul
Articolul următorHOBBY: De la pasiune la planuri pentru viitor. O tânără din Soroca face primii pași în food blogging
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.