VIDEO: Vor merge copiii la 1 septembrie la școală? Vezi ce le spune Secretarul de Stat în educație elevilor soroceni…

0
1313

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra „E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au avut parte de o nouă întâlnire online sub genericul „Astă vară la Soroca”. De această dată alături de ei a fost Natalia Grîu, secretar de stat la Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Și dacă de obicei profesorii pun întrebări, iar elevii răspund, de această dată rolurile s-au inversat, cei mici au tot pus diverse întrebări, dar oficialul avea bine pregătită tema pentru acasă.

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, invitata a fost întrebată despre cum va fi procesul de învățământ de la 1 septembrie, responsabilități, și chiar când a fost fericită. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți discuția dintre elevi și Natalia Grîu. 

Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu Ion Lazarenco, concetățeanul nostru care nu s-a limitat să înoate doar în Nistru, ci a cutezat să înfrunte ore în șir mările și oceanele și cu Sergiu Musteață, arheologul care a cercetat multe situri istorice, inclusiv din Soroca. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.