Veteranii vor beneficia de asigurare medicală

0
48
sursa: pixabay.com
sursa: pixabay.com

Un proiect de modificare a Legii cu privire la asigurarea obligatorie de asistență medicală și a Legii cu privire la protecția socială suplimentară  a unor categorii de populație a fost votat ieri în lectura finală, comunică MOLDPRES.

Documentul stabilește că veteranii care nu sunt angajați în câmpul muncii vor beneficia de asigurare medicală gratuită. Modificările la Legea cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație prevăd majorarea de la 250 până la 500 de lei a cuantumului alocației lunare de stat soților supraviețuitori ai participanților la cel de-al Doilea Război Mondial sau la acțiuni de luptă, căzuți la datorie, sau ai participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl decedați, sau ai persoanelor, cu dizabilități de pe urma războiului, decedate.

Articolul precedentCe este un bar ? Localul unde tata intră pentru ultima dată
Articolul următorFC Inter pierde, 0 – 3, pe mâna … poliției
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.