Vești bune pentru agricultori: Ce au decis deputații?

0
154

Deputații au votat ieri un proiect de lege „care are drept scop diminuarea impactului negativ al creșterii prețurilor la imputuri și logistica internațională asupra agenților economici din domeniul agriculturii și industriei alimentare”.

Cu „vești bune pentru agricultori” a venit deputatul PAS, Radu Marian, scrie stiri.md

„Programul de rambursare a TVA-lui acumulat în cont care poate fi folosit de producătorii agricoli pentru achitarea contribuțiilor la bugetul de stat, se va aplica și în anul 2022.

Totodată, am modificat condițiile de eligibilitate a beneficiarilor Programului de rambursare a TVA. Astfel, 75% (nu 95%) din activitatea/activitățile desfășurată/e pe parcursul anului de beneficiar trebuie să reprezintă una sau mai multe dintre activități agricole stipulate în grupele 01.1–01.6 din Clasificatorul activităților din economia Moldovei”, a declarat  deputatul.


Articolul precedentEpiscopul Ioan de Soroca a săvârșit Sfânta Taină a Botezului pentru 9 copii de etnie romă
Articolul următorCe se întâmplă cu 72 de ore înainte să mori: bizarele întâmplări, concluziile cercetătorilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.