Veste bună: prețurile la energie electrică nu se vor schimba în luma mai

0
59

Invitat la emisiunea „Joi cu Liliana Barbăroșie”, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a declarat că prețurile la energie electrică nu se vor schimba în luna mai și că toate calcule au fost făcute ca acestea să rămână la același nivel.

Spânu a spus că „ Potrivit legii, se ajunge la schimbarea tarifului atunci când devierile negative sau pozitive sunt mai mari de 5%. Din calculele făcute la Minister, vedem că devierile sunt mai mici de 5%”.

Conform oficialului,  Republica Moldova nu se mai află în aceeași situație ca în toamna anului trecut și că facă Gazprom decide să sisteze gazul în Republica Moldova, există soluții, precum aducerea de gaze prin conductele care leagă Republica Moldova de România.


Articolul precedentCând parada se transformă în panahidă, iar Cocoșul nu mai este cocoș
Articolul următorDuba Centrului Național Anticorupție a ajuns de dimineață la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.