Veaceslav Rusnac: “Respect părerea fiecărui cetățean, inclusiv a doamnei Natalia Bucicovscaia”

0
993

După ce am fost informați că Natalia Bucicovscaia, care anterior a deținut pentru aproape trei luni funcția de șefă a Direcției Învățământ Soroca, va ataca în judecată consilierii care au votat pentru anularea deciziei de numire în funcție, am încercat să aflăm opinia referitoare la acest caz inedit și a conducerii Raionului Soroca.

“Într-un stat democratic, fiecare cetățean are dreptul la libera exprimare, propria viziune și această acțiune a dumneaei este dreptul ei constituțional, protejat de legea suprema a Republicii Moldova. Iar eu respect părerea fiecărui cetățean al raionului Soroca, inclusiv a doamnei Natalia Bucicovscaia”, ne-a declarat Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca.

Amintim că în adresarea Nataliei Bucicovscaia se spune că, aceasta va ataca în instanță votul celor 16 consilieri, de la ședința din 10 aprilie 2023, cu privire la abrogarea Deciziei de numire în funcția de șefă a Direcției Învățământ Soroca, din 12 ianuarie 2023. Natalia Bucicovscaia mai cere despăgubiri morale de 1.600.000 de lei, de la consilierii care au votat această abrogare.

Articolul precedentSondaj: Unde veți fi la 21 mai?
Articolul următor„Limba noastră-i o comoară” – să vorbim și să scriem corect românește
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.