Un sorocean riscă până la șase ani de închisoare, poliția a găsit droguri în casa lui

0
344

La data de 2 martie, la domiciliul unui barbat in vîrstă 33 ani, originar și locuitor al raionului Soroca, a fost depistată și ridicată o sacoșă, în care se afla o masă vegetală uscată de culoare verde-cafeniu cu miros specific asemănătoare cu marihuana, informează Înspectoratul de Poliție Soroca.

Acțiunea a avut loc în urma măsurilor  de investigație  petrecute de către angajații  IP Soroca, în conlucrare cu Procuratura raionului Soroca, în scopul depistării și contracarării  circuitului substantelor narcotice.

 Astfel, în urma expertizei biologice efectuate de către Direcția Nord al Centrului Tehnico-criminalistic, s-a constat că masa vegetală se atribuie la substanțe narcotice (marijuana în cantitate de – 601,543 gr. și rașină de canabis în cantitatea de 0,132gr).

Pe cazul dat a fost inițiatăo cauză penală în baza  art. 217 alin. 4 lit. ,,b” CP al RM, Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare (în proporții deosebit de mari), unde se prevede sancțiuni cu închisoare de la 1 la 6 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.