Un pasager a fost salvat de la moarte de membrii unui echipaj a companiei aeriene Air Moldova

0
168

Astăzi, aeronava companiei aeriene Air Moldova care opera zborul de retur din Tbilisi spre Chișinău, a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul. În timpul zborului, echipajul a depistat că unul dintre pasageri nu prezintă semne de viață, scrie tvrmoldova.md

Însoțitorii de bord au acționat prompt în conformitate cu regulamentul de acordare al primului ajutor, dar încercările de a resuscita pasagerul păreau a fi fără rezultat.  În timpul resuscitării echipajul de cabină a aplicat toate metodele disponibile pentru resuscitare, au fost folosite atât masca cu oxigen cât și exercițiile de resuscitare cardio-respiratorii.

Comandantul aeronavei și Echipajul și-au asumat responsabilitatea pentru a efectua aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Datorită colegilor noștri din departamentul OCC- Dirijarea Operațiunilor, a fost posibilă aterizarea de urgență la Istanbul, anunță compania aeriană.

La sosire pasagerul a fost asistat de medici care au constat îmbunătățirea stării de sănătate a pasagerului și i-au oferit îngrijirea medicală corespunzătoare.

Toți pasagerii au fost transportați în scurt timp la Chișinău în siguranță. Pasagerul vizat se simte bine și este în afara pericolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.