„Sunt un prost”, un jurnalist – propagandist rus își pune cenușă pe creștet

0
404

  Directorul Russia Today, Anton Krasovskii, cel care a sugerat, nici mai mult, nici mai puțin, că înecarea sau arderea copiilor din Ucraina ar fi justificată, a venit cu o reacție, scrie stiri.md

  După ce jurnalistul rus a primit un val de critici atât din străinătate, cât și din parte rușilor pentru declarațiile sale, propagandistul a venit cu scuze puvbice. ”Sunt un prost. Eu am trecut oricare limită fără a ămi da seama”, a declarat propagandistul pe pagina sa de Instagram.

Acesta a mai povestit că a fost de nenumărate ori în Ucraina, în zonele ocupate de ruși, și că a văzut mulți copii care sufereu, însă nu a putut să-i ajute.

Reamintim că Ucraina a catalogat duminică postul de televiziune RT (Russia Today) , controlat de statul rus, ca instigator la genocid după ce un prezentator a spus că copiii ucraineni care îi vedeau pe ruşi ca pe nişte ocupanţi sub Uniunea Sovietică ar fi trebuit să fie înecaţi.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAnastasia Postolache: „Am văzut războiul, și foamea am văzut-o”
Articolul următorAndrei Spânu: riscul deconectărilor de curent electric rămâne în continuare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.