Stelistul Mihai Stoica îl laudă pe soroceanul Vitalie Damașcan: „Face un campionat foarte bun, chiar foarte bun”

0
43

Soroceanul Vitalie Damașcan, de 24 de ani, este unul don cei mai apreciați atacanți din Superliga României la fotbal. În această ediție de campionat a marcat deja 8 goluri în 20 de meciuri pentru actuala sa echipă, FC Voluntari, scrie gsp.ro

Reușitele lui nu au rămas în afara atenției oamenilor de fotbal. iar unul din acei care la apreciat este managerul general al celor de la FCSB, Meme Stoica: „Face un campionat foarte bun, chiar foarte bun. A reușit și câteva goluri de autor”.

La rândul său, Vitalie Damașcan, cotat la 700.000 de euro, conform Transfermarkt, a răspuns laudelor: Muncesc în fiecare zi. Mă bucur că am continuitate, de asta am venit la Voluntari. Mă bucur că staff-ul are încredere în mine, vreau să ajut echipa să facem puncte. Echipa și locul în clasament sunt în prim-plan”.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCâteva sătence din Putinești acuză primarul de părtinire la gestionarea ajutorului umanitar. Primarul respinge acuzațiile aduse
Articolul următorFloreștenii înving formația CSF Spartanii, cu scorul de 4-0, și sunt vice-lideri
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.