Starea de urgență a fost prelungită cu încă 45 de zile

0
327

 Autoritățile de la Chișinău au decis că starea de urgență, instituită de Parlament după invazia Rusiei în Ucraina, să fie prelungită cu încă 45 de zile.

Această decizie este justificată prin faptul că atacurile rușilor asupra regiunii Odesa ar putea aduce în Republica Moldova noi valuri de refugiați. Extinderea perioadei de urgență va oferi Guvernului pârghiile necesare pentru a lua decizii prompte, fără a fi necesară intervenția Parlamentului. Ba mai mult, o eventuală prelungire a stării de urgență și după luna iulie, va fi decisă în funcție de evoluțiile războiului din Ucraina.

Articolul precedentServicii medicale gratuite pentru copiii lucrătorilor medicali din familii monoparentale și cu mulți copii
Articolul următorPentru ca arma care atârnă în cui să nu tragă trebuie să știți că…
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.