Sorocenii care doresc să… zboare în cosmos își pot realiza visul. Vezi cum…

0
65

La infinit și mai departe! Prima agenție de turism din lume care vrea să te trimită în spațiu are acum și o filială terestră – și se află în Regatul Unit. Lansată de RocketBreaks, cu sediul în Londra, agenția are un serviciu complet potențialilor călători, inclusiv coordonarea zborurilor, a cazării, a meselor și a programelor de instruire dedicate pentru a fi în spațiu, scrie realitatea.md .

Pachetul include, de asemenea, excursii de o zi în spațiu, experiențe de imponderabilitate și șansa de a urca la stația Aurora.

Te-ai săturat de hoteluri de cinci stele? Dacă te-ai putea bucura de o cameră cu vedere … de peste un milion de stele? Acesta este obiectivul stației Aurora, primul hotel de lux care se construiește în prezent cu singurul scop, de a călători.

Compania aerospațială din California, Orion Span, se află în spatele ideii, stația Aurora urmând să fie deschisă în 2022. Hotelul spațial de lux a fost dezvoltat pentru a orbita Pământul și va putea găzdui patru oaspeți și doi membri ai echipajului timp de 12 zile.

Acolo, veți putea asista la răsăritul soarelui de 16 ori pe zi și veți vedea pământul și oceanele dintr-o perspectivă complet nouă.

Călătorirea în spațiu vă va schimba, fără îndoială, perspectiva.

Dar Gara Aurora nu este singura destinație posibilă. Companii precum SpaceX dezvoltă, de asemenea, oportunități pentru călătoria pe Marte.

Cum îți poți rezerva călătoria?

În primul rând, va trebui să vă alăturați unuia dintre centrele de formare în parteneriat cu RocketBreaks, pentru a vă îmbunătăți corpul în condiții optime pentru călătorii spațiale.

Viitorii turiști spațiali se pot alătura listei de așteptare a RocketBreaks pentru a fi unul dintre primii care vor fi contactați la deschiderea rezervărilor.

 

Articolul precedentExpoziție despre destinele încarcerate de comuniști acum 80 de ani / VIDEO
Articolul următorÎn Cetatea Soroca a fost sărbătorită astăzi Ziua Universală a Iei / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.