Soroceanul Victor Sîrbu alături de soția sa, au cucerit juriul de la Vocea României / VIDEO

0
21716

De fapt istoria cuplului pentru participarea la Vocea României, a început cu totul altfel. La casting trebuia să plece doar Cristina, soția lui Victor. Juriul de la casting, au aflat că este și soțul ei la locul de așteptare și l-au invitat în sala unde mergea castingul.

„Ne-au rugat să cântăm împreună o piesă și am cântat cum am putut la moment, pentru că eu nu eram pregătit. Dar, juriul ne-a apreciat, și ei ne-au propus să mergem mai departe la alt casting la București. Noi pregătisem cinci piese, dintre care a fost aleasă piesa „Uptown Funk” cu care ne-am prezentat”, ne-a spus Victor.

Cât era pe scenă, savura cu tot sufletul din minuta și secundele care treceau. „Nici nu am observat când s-a întors Denis (Motans). După ce am atras atenția la ceea ce se petrece în sală, l-am văzut și pe Denis, care se uita la noi și ne zâmbea. După, am observat că s-a întors și Irina”, a mai adăugat interpretul.

Irina Rimes, l-a recunoscut pe Victor. Ei se cunosc de la Conservator, dar au și participat la diferite concursuri muzicale. „Când s-a întors Irina, am avut emoții plăcute să o revăd. Foarte mult timp nu ne-am văzut”, a mai spus Victor.

Cuplul, din cele patru scaune au întors doar două. Dintre Denis și Irina Rimes, ei au ales să meargă la Denis. „L-am ales pe Denis ca antrenor, din motive că a fost mai convingător. Am simțit că își dorește mult să ne vadă pe noi la el în echipă”.

La moment cuplul muncește mult la repetiții. Se pregătesc pentru battle-uri. Le dorim multă baftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.