Soroceanul Victor Sîrbu alături de soția sa, au cucerit juriul de la Vocea României / VIDEO

0
21782

De fapt istoria cuplului pentru participarea la Vocea României, a început cu totul altfel. La casting trebuia să plece doar Cristina, soția lui Victor. Juriul de la casting, au aflat că este și soțul ei la locul de așteptare și l-au invitat în sala unde mergea castingul.

„Ne-au rugat să cântăm împreună o piesă și am cântat cum am putut la moment, pentru că eu nu eram pregătit. Dar, juriul ne-a apreciat, și ei ne-au propus să mergem mai departe la alt casting la București. Noi pregătisem cinci piese, dintre care a fost aleasă piesa „Uptown Funk” cu care ne-am prezentat”, ne-a spus Victor.

Cât era pe scenă, savura cu tot sufletul din minuta și secundele care treceau. „Nici nu am observat când s-a întors Denis (Motans). După ce am atras atenția la ceea ce se petrece în sală, l-am văzut și pe Denis, care se uita la noi și ne zâmbea. După, am observat că s-a întors și Irina”, a mai adăugat interpretul.

Irina Rimes, l-a recunoscut pe Victor. Ei se cunosc de la Conservator, dar au și participat la diferite concursuri muzicale. „Când s-a întors Irina, am avut emoții plăcute să o revăd. Foarte mult timp nu ne-am văzut”, a mai spus Victor.

Cuplul, din cele patru scaune au întors doar două. Dintre Denis și Irina Rimes, ei au ales să meargă la Denis. „L-am ales pe Denis ca antrenor, din motive că a fost mai convingător. Am simțit că își dorește mult să ne vadă pe noi la el în echipă”.

La moment cuplul muncește mult la repetiții. Se pregătesc pentru battle-uri. Le dorim multă baftă!

 

Articolul precedentTinerii din raionul Soroca s-au adunat pentru a scoate în evidență și a găsi soluții pentru problemele care le întâlnesc zilnic
Articolul următorCei mai cuminți copii sunt invitați la spectacolul „Povestea lui Linte”, care va fi jucat mâine la Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.