Soroceanca Cristina Țurcanu, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport Drochia a câștigat premiul „Cel mai bun fondator de biblioteci”

0
158

De Ziua Bibliotecarului, la Chișinău a avut loc Gala Laureaților Premiilor Naționale GALEX, ediția a XIII-a. Organizatorii evenimentului –  Ministerul Culturii, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu Liga Bibliotecarilor din Republica Moldova „Alexe Rău”.

La gală a participat și Sergiu Prodan, ministrul culturii, care a înmânat premiile GALEX  celor mai distinse personalități din domeniu. Printre laureați se regăsește și soroceanca Cristina Țurcanu, lefa Secției Cultură, Turism și tineret Drochia, care a  câștigat premiul „Cel mai bun fondator de biblioteci”! Felicitări!

Vă reamintim că, Premiul GALEX a fost instituit în 2010, denumirea acestuia fiind compusă din primele litere ale numelor lui Gavriil Bilevici și Alexe Rău, doi foști distinși directori ai Bibliotecii. (FOTO: Moldpres)


Articolul precedentCursul valutar pentru miercuri, 24 aprilie 2024: Euro înregistrează o creștere semnificativă cu 21 bani
Articolul următorDurere și revoltă în satul natal al tinerei răpite și ucise. Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.