Sondaj: Cât ar trebui să coste o călătorie cu microbuzul în municipiul Soroca?

0
590

Săptămâna viitoare Primăria municipiului Soroca invită cetățenii să participe la consultări publice privitor la majorarea „tarifelor pentru serviciile regulate de transport rutier contra cost de persoane în trafic local (municipiul Soroca)”. Propunerea vine după discuția cu transportatorii din municipiul Soroca, care cer majorarea prețului pentru o călătorie de la 3 la 4 lei. 

Am decis să facem un sondaj pe site-ul nostru pentru a afla răspunsul sorocenilor la întrebarea – Cât ar trebui să coste o călătorie cu microbuzul în municipiul Soroca?: să rămână 3 lei, să se majoreze la 4 lei sau fie și 5 lei, dar să meargă conform graficului. Votează și tu, iar rezultatul îl vom publica peste două zile. 


Apropo, consultările publice vor avea loc online, la 1 martie 2022, de la ora 13:30, pe platforma Microsoft Teams meeting – https://teams.live.com/meet/9414048638524.

 
Articolul precedentIată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână / VIDEO
Articolul următorEcoul războiului Ruso-Ucrainean ajunge și în raionul Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.