Șoferii care conduc fără permis sau cu dreptul suspendat vor avea alte pedepse

0
151
Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere sau cu dreptul suspendat vor fi pedepsiți mai dur. Despre aceasta a anunțat ministrul de Interne, Adrian Efros. Ministrul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va propune înăsprirea legii pentru șoferii care conduc fără permis sau cu dreptul suspendat.

Acesta nu a precizat ce amenzi sau pedepse autoritățile vor aplica, însă ministrul a precizat că oamenii legii vor intensifica măsurile de patrulare a traficului rutier „din domeniul Star Trek”.

„Lucrăm la un set normativ de legi cu privire la răspunderea încălcărilor ce țin de conducerea automobilului fără permis, în special de către minori sau persoane care nu-l dețin, să fie răspunderea diferită de cei care au permisul de a conduce suspendat. Noile sancțiuni vor avea un impact descurajator”, a declarat ministrul.

Totodată, Efros a anunțat că începând cu 3 septembrie au fost pornite acțiuni la nivel național pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la regulile de circulație pe drumurile publice.

sursa: motors.md


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentMariana Perciun este noua șefă a IMSP „Centrul de Sănătate Racovăț”
Articolul următorUn tânăr beat din raionul Soroca a sunat la 112 și a spus că a ucis un om
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.