Scrii poezii? Află cum poți câștiga un premiu!

0
494

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA a lansat un concurs prin care tinerii își pot împărtăși emoțiile. Cei care au vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani, pot fi norocoșii care vor fi premiați pentru cele mai originale poezii de dragoste.

Ai și tu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani, dorești să participi la acest concurs și te întrebi cum ai putea? Tot ce trebuie să faci, e foarte simplu. Pentru început, accesezi pagina – www.facebook.com/CRTDACIA, după care publici în comentarii la postarea de pe pagina de Facebook a Centrului de  Resurse pentru Tineret DACIA, versurile scrise de tine. Nu uita să îți inviți prietenii, să îți aprecieze poezia de dragoste printr-un like, pentru că cea mai apreciată dintre toate va fi câștigătoare. Votarea va avea loc pe pagina de www.facebook.com/CRTDACIA și la final vor fi aleși finaliștii cu cele mai multe like-uri.

Am contactat câteva participante ca să aflăm de ce au ales să participe la acest concurs, vezi mai jos ce ne-au răspuns acestea. 
„Am hotărât să particip la acest concurs din motive foarte simple. Încă de mică, am pasiunea pentru a compune poezii, iar tematica concursului fiind foarte actuală, am zis de ce nu, să încerc ceva nou pentru mine, într-un stil destul de emoționat”, ne-a spus Ana Cernei, participanta concursului.
Evelina Nitrean, o altă participantă a concursului, s-a alăturat și ea cu câteva gânduri: „Particip la acest concurs deoarece îmi place să scriu poezii. Poezia cu care particip la acest concurs, am scris-o cu ceva timp în urmă și am fost încurajată de mama că să o postez.”
„Prin participarea la acest concurs, încerc să-mi demonstrez mie în primul rând, abilitățile mele. Sunt o persoană activă și îmi face plăcere să particip în diferite concursuri. Acum că e luna dragostei, am zis să dau frâu liber emoțiilor și să creez o poezie în care să redau conceptul iubirii în viziunea mea”, a adăugat Cleopatra Eftodie, participanta concursului.
Ester Nitrean, a adăugat că își dorește mult ca starea ei să fie citită și de alții: „Vreau să aduc poezia mea în vizorul tuturor. Ținând cont că se apropie ziua îndrăgostiților, îmi place să compun cu suflet. Dragostea e un sentiment foarte frumos, de care trebuie să avem parte toți.”
„Am hotărât să particip la acest concurs deoarece am decis sa arăt și celorlalți poeziile care le compun, nu vreau să le păstreaz doar în jurnalul meu”, a adăugat Cristina Țurcan.
„Poezia este sufletul meu, prin urmare este un moment de refugiu și liniște sufletească în timpul liber. Prin participarea la acest concurs organizat de CRT Dacia vreau să îmi demonstrez dragostea mea pentru poezie. Îmi place să mă implic în diverse activități, concursuri, deoarece ele mă ajută să mă dezvolt atât personal cât și profesional. Mulțumesc organizatorilor pentru acest concurs minunat ,până la urmă participarea este importantă pentru mine. Succes tuturor tinerilor poeți!”, ne-a mai spus Adriana Iavorschii.
Milena Olari, la rândul său ne-a spus că: „Am hotarât sa particip la acest concurs organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret Dacia, din motivul că ei organizează niște concursuri captivante și frumoase! Primesc mereu emoții pozitive, și aș vrea să cred că așa concursuri nu au niciodată un sfârșit.”
„Poeziile care vor acumula cele mai multe voturi vor primi cadou surpriză. Tinerii mai au posibilitatea de a se înscri în concurs azi și ziua de mâine, iar în data de 15 februarie noi vom face totalurile și vom invita câștigătorii ca să-și ridice premiile”, ne-a vorbit Lusina Șestacov, Manager, Programul Tineret.
Le dorim multă baftă tuturor participanților!

Articolul precedentDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație
Articolul următorÎn ianuarie, cetățenii Republicii Moldova au trimis peste 136 000 de CV-uri. Piața muncii este mai activă ca niciodată, iată de ce

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.