Șase sate din raionul Soroca, o Tabără de odihnă, 10.000 de cetățeni, 25 de instituții publice și 45 de agenți economici vor avea rețele de distribuție a apei potabile

0
191
   Agenția de Dezvoltare Nord a inițiat elaborarea cererilor compete de finanțare pentru implementarea a două proiecte de alimentare cu apă în raioanele Soroca și Florești.
   Astfel, în raionul Soroca, noul proiect prevede construcția rețelelor interne de distribuție a apei potabile în șapte sate: Inundeni, Ruslanovca, Slobozia-Vărăncău, Slobozia-Cremene, Alexandru cel Bun, Racovăț, precum și la Tabăra de odihnă „La Dumbravă”. Printre beneficiarii finali ai proiectului se numără 10 mii de cetățeni, 25 de instituții publice și 45 de agenți economici.
   Pe de altă parte, în raionul Florești, noul proiect prevede crearea accesului la apă potabilă pentru circa 4.400 de cetățeni, 21 de instituții publice și 38 de agenți economici din satele Temeleuți, Văscăuți, Coșernița, Cernița, prin construirea unei aducții cu o lungime de circa 15 km. (SURSA: ADR Nord, Foto: ADR Nord)
 

Articolul precedentSTOP VOT pentru concursul foto “Dacă dragoste nu e, nimic nu e”
Articolul următorProgramul Festivalului de muzică și dans ”Mărțișor” la Drochia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.