Regretabil, dar COVID-ul nu se prea „teme” de Remdesevir, Hydroxychloroquine, Interferon și Lopinavir

0
65

 După mai multe studii, Organizația Mondială a Sănătății a concluzionat că preparatele Remdesevir, Hydroxychloroquine, Interferon și Lopinavir nu contribuie la scăderea mortalității printre pacienții cu COVID-19, relatează MOLDPRES cu referire la ziarul britanic Financial Times.

 OMS a efectuat studii la care au participat peste 11 mii de pacienți cu coronavirus. Experții au ajuns la concluzia că preparatele administrate n-au micșorat numărul de decese, a celor care au avut nevoie de ventilarea plămânilor și nici n-a scurtat perioada de spitalizare.

 Recent, preparate declarate de OMS ineficiente au fost folosite în tratamentul președintelui american Donald Trump. În această vară, OMS se referea în termeni foarte optimiști despre aceste medicamente, și, în mod special, despre steroidul dexametazol care, s-a demonstrat, în cazuri mai ușoare poate aduce complicații serioase.

 


Articolul precedentVezi câți soroceni au mai apărut pe lume în perioada 5-13 octombrie
Articolul următorCum Uniunea Europeană a “schimbat la față” nu doar Cetatea, ci și municipiul Soroca? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.