Raionul Soroca s-a … „îngălbenit”

0
276

În perioada 15 noiembrie-21 noiembrie 2021, în raionul Soroca au fost înregistrate 57 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Astfel, cu o incidență de 64 de cazuri la 100.000 de populație, raionului Soroca i s-a atribuit CODUL GALBEN DE ALERTĂ epidemiologică.

Comisia Extraordinară raională de Sănătate Publică a stabilit măsurile de sănătate publică pentru prevenirea și controlul infecției COVID-19, valabile pentru perioada 22 noiembrie-5 decembrie 2021. Comisia a atribuit celor 35 primării din raion CODURILE DE ALERTĂ, în corespundere cu numărul de persoane infectate la 100.000 de locuitori.

Astfel, CODUL VERDE a fost atribuit la 20 de primării – Baxani, Bulboci, Cosăuți, Cremenciug, Dărcăuți, Egoreni, Holonița, Iarova, Nimereuca, Parcani, Redi Cereșnovăț, Regina Maria, Rublenița, Rudi, Schineni, Șeptelici, Stoicani, Trifăuți, Vădeni, Vasilcău.

Primăriilor Dubna, Oclanda, Pârlița, Șolcani, Tătărăuca Veche, Visoca, Volovița, Zastânca le-a fost atribuit CODUL PORTOCALIU, primăriilor Soroca, Căinarii Vechi, Hristici, Racovăț, Vărăncău – CODUL GALBEN și doar primăriilor Bădiceni și Ocolina le-a fost atribuit CODUL ROȘU de alertă epidemiologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.