Produs de Soroca: “VINĂRIA DAC” SRL

0
243

La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Observatorul de Nord continuă să prezinte agenții economici care vor participa la iarmaroc. Organizator — Consiliul Raional Soroca, parteneri — Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie (filiala Soroca) și Primăria municipiului Soroca.

“VINĂRIA DAC” SRL

„Vinăria Dac” este o companie tânără care și-a început activitatea în anul 2013, în nordul Republicii Moldova. Denumirea se bazează pe legătura dintre amplasarea geografică a cramei “DAC” în inima spațiului geto-dacic pe un teritoriu însorit și strategic, acolo unde Stefan cel Mare hotărî să construiască cetate pe malul râului Nistru, la o distanță de aproximativ 20 km de or. Soroca, în satul Racovăț. „Vinăria Dac” produce vinuri seci de calitate superioară din soiuri nobile de struguri recoltați de pe podgoriile unui pământ bogat, combinând metodele tradiționale cu metodele inovative și tehnologiile performante europene. Compania „Dac” transformă rodul toamnei într-o băutură specială, selectând tehnologii avansate și urmărind întregul proces pentru a oferi consumatorilor game variate și tipuri de vinuri pe gustul celor care știu să savureze din plăcerile vieții. În gama vinurilor ”DAC” poți regăsi acel vin alb elegant și rafinat, cu o aromă florală care să-ți împrospăteze zilele caniculare de vară. Gama este completată cu rafinatul vin rosé, un vin ce concentrează aroma fructelor albe cum ar fi caisul cu cele roșii ale căpșunii și zmeurei. Vinurile roșii sunt bogate și intense ce îți oferă arome puternice si expresive. Sunt transformate în niște cupajuri moldovenești cât se poate de serioase și reușite.
Vinurile mărcii “Dac” au obținut nenumărate premii la diferite concursuri naționale și internaționale. Filozofia vinăriei tinde să delecteze consumatorii cu «altceva decât obișnuitul — CU UN VIN CE POSEDĂ CARACTER ȘI OFERĂ ELEGANȚĂ!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.