Populația din satele Dubna, Vărăncău și Slobozia Cremene au fost sensibilizați cu privire la factorii care duc la poluare

0
116

În satele Dubna, Vărăncău, și Slobozia-Cremene au avut loc ședinţe de sensibilizare a populaţiei cu privire la factorii ce duc la poluarea mediului şi posibile activităţi de prevenire şi protecţie… Altfel, începând cu 23 noiembrie 2020, echipa de implementare a proiectului realizează astfel de activităţi, iar primele şedinţe au avut loc în satele Căinarii Vechi, Şeptelici şi Schineni.

APA ”Teragronord” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul “Diminuarea poluării mediului prin gestionarea corectă a deşeurilor agricole şi menajere” în raionul Soroca.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED. (SURSA: APA ”Teragronord”)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentTarife mai mari la transportul din Soroca: ce spun pasagerii și șoferii? / VIDEO
Articolul următorImplică-te în campania de caritate “DAR PENTRU PROFESORUL SOLITAR”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.