Pisicile albe – ghinion sau noroc?

0
633

Albul, mereu a fost considerat simbolul purității și norocului. Încă din secolul trecut, culorile au pornit tendința de a sens la tot ceea ce înconjoară. Cum ar fi pisicile negre aduc ghinion unora, dar le aduc beneficii altora, tot așa se spune și despre pisicile albe. 

Simbolismul pisicii albe este un subiect destul de divers. Două lucruri pe care pisicile le-au simbolizat de-a lungul istoriei coexistenței lor cu oamenii sunt:

renaştere

Se spune că pisicile au nouă vieți și fiecare viață este semnul unui nou început. Pisica albă înseamnă renaștere ca orice altă pisică.

Noroc și ghinion

Pisicile albe sunt considerate pe scară largă ca simbolul norocului. În multe țări ale lumii, pisicile albe sunt simbolul pozitivității.

Dacă îi întâlnești pe drum, vei obține succes În orice voi face Dar, nu este necesar ca toate regiunile lumii să le considere un farmec de noroc.

În unele țări, întâlnirea cu o pisică albă pe drum este simbolul problemelor și dificultăților. În principal în Marea Britanie, nu sunt considerați noroc, așa cum am menționat la începutul acestei postări.

O superstiție din America de Nord consideră că pisicile și bebelușii albi nu ar trebui să fie împreună, deoarece felina dvs. se poate simți amenințată de puritatea și inocența copilului și poate blestema copilul. Cu toate acestea, în unele țări mediteraneene, Așa cum am discutat mai sus, un copil care se înțelege cu o pisică este un semn de prosperitate pentru cel mic.

Nu este ușor să vezi o pisică albă pură în fiecare zi, dar când o vezi, vezi clar și încearcă să descifrezi mesajul pe care ți-l dă. Dar, în general, pisica albă este semnul pozitivității, indiferent de ceea ce este considerat în diferite părți ale lumii, ele sunt simbolul norocului și fericirii.

sursa: notigatos.es

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.