Piața din Visoca, redeschisă după renovare (FOTO/VIDEO)

0
92

Ieri a avut loc evenimentul de inaugurare a Pieței agricole din Visoca. Aceasta a fost renovată în cadrul proiectului “Dezvoltare locală prin modernizare socială”, co-finanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului „Fondul de Granturi Mici”, implementat de către Primăria Visoca în parteneriat cu Primăria Rudi, Primăria Tătărăuca Veche și ONG “Pro Visoca”.

Astfel, în piață au fost instalate mai multe tarabe, inclusiv au fost ridicate două pavilioane, unul fiind destinat comercializării produselor alimentare. Sătenii spun că în aceste condiții vor veni mai des la piața din regiune pentru a face cumpărături. “Oamenii sunt mulțumiți. Toți se plimbă printre rânduri și analizează oferta. Unii cetățeni au ocazia să se revadă și să mai schimbe o vorbă”, transmite Nadejda Țopa, locuitoare a satului Visoca.

Cu această ocazie, chiar pe teritoriul pieței au evoluat ansambluri folclorice, inclusiv a fost invitat artistul de muzică populară, Igor Cuciuc.

Citiți continuarea în numărul de vineri al ziarului.

Vedeți mai jos o galerie foto de la acest eveniment:

[Not a valid template]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.